USLUGE IZRADE WEB STRANICA

iFrame

U Konjicu nas dočekuje Sanjin Bubalo, uvijek nasmijani turistički vodič i vlasnik agencije “Visit Konjic”. Posljednje dvije godine su donijele izazove i promjene u turističkoj ponudi, ali Sanjin ima razloga za optimizam. “Bilježimo 20% rasta u prometu na godišnjem nivou”, poručuje.

“Mi smo se specijalizirali za outdoor turizam, koji je doživio svoj procvat u vremenu pandemije kada su ljudi nastojali otkriti nešto novo, boraviti u prirodi i biti aktivni. Neke od najpopularnijih tura su rafting i kanuing na rijeci Neretvi, planinarenje na planine Prenj, Bjelašnicu, Visočicu i Čvrsnicu, zatim jeep safari ture i posjete planinskim selima i ruralnim područjima uz degustaciju lokalne i domaće hrane”, pojašnjava.

 

 

“Za belgijsko tržite smo radili programe koji su kombinacija outdoor i kulturno-historijskih izleta, kao što su planinarenje, brdski biciklizam, safari ture i posjete gradova BiH i zapadnog Balkana. U proteklom periodu smo radili na razvoju avanturističkih sadržaja i marketinškoj strategiji za privlačenje gostiju iz zemalja EU i regije. Investirali smo u marketing i nabavku profesionalne opreme kojom smo podigli nivo kvalitete usluga i razvili sadržaje koje su na zavidnom profesionalnom nivou. Recenzije gostiju na našim prodajnim kanalima govore u prilog tome. Trenutno razvijamo naše višednevne outdoor aranžmane sa partnerskim agencijama na tržištima zemalja EU”, dodaje Bubalo.